Soha ne dobjunk ki semmit!
Nem kívánja senki a régóta polcon porosodó csokikat? Süssünk belőle sütit! Bármilyen sütihez használhatjuk. Az én kedvenceim a kekszek, a csokigolyó és a Stahl-féle duplacsokis keksz.
Keksz alaptészta:
20 dkg liszt, 10 dkg vaj, 7 dkg cukor, 1 tojás, 1/4 tk só, 10-15 dkg tört csoki (nyuszi vagy mikulás)
A hozzávalókat összekeverjük, összegyúrjuk, majd kis golyókat formázunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk őket, kicsit kilapítjuk a golyócskákat és előmelegített sütőben 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük őket.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.